Royalz Fusion
Image default
Arts / Music

Vele voordelen van beveiligingsinstallatie

Op het vlak van beveiligingscamera’s zijn er de afgelopen jaren grote veranderingen plaatsgevonden. Waar een camera vroeger bijna onmogelijk voor de normale consument te betalen waren zijn er nu vele verschillende soorten en maten op de markt. Zo is het tot heden voor iedereen mogelijk om zijn bedrijf of huis te beveiligen tegen diefstal. Verder is een camera ook een goede oplossing om te kijken wat je baby of huisdier uitspookt. In dit artikel lees je aantal voordelen van een camera voor het beveiligen van je bedrijf of huis.

 

Een alarmsysteem

Een Alarmsysteem is een must als je je huis of bedrijf wilt beveiligen tegen inbraak. Je hoort het overigens steeds vaker op het nieuws. Verdiep bijvoorbeeld in een Camerainstallatie waarbij je op afstand je voordeur in de gaten kan houden. Als er dan enige beweging voor het pand of deur plaatsvind krijg je een melding op je gekoppelde smartphone.

 

Smartphone verbinding

Doormiddel van een smartphone zijn de meeste camera’s binnen enkele minuten geïnstalleerd. Zodra er een beweging voor de camera plaatsvind, komt er een berichtje binnen. Op je smartphone kan je ook meerdere functies uitvoeren. Bijvoorbeeld het praten via je camera of het bewegen/inzoomen met je camera. Daarnaast is het mogelijk om zones in te stellen waar hieronder over wordt uitgelegd.

 

Instellen van bewegingsafstand

Om te voorkomen dat je veel melding krijgt door je huisdier, is je camera af te stellen in zones. Zo kan ook instellen dat er alleen een melding komen als er deuren of ramen open of kapot gaan.  

 

Video opname

Bij de meeste camera’s worden alle bewegingen die in camera zicht plaatsvinden opgenomen. Deze beelden worden in een grote kijkhoek vastgesteld en kunnen goed worden gebruikt als bewijs voor de politie of voor de verzekeraar. Zo is er geen eindeloos gezeik meer of het daadwerkelijk heeft plaatsgevonden.

https://www.groenewegendelft.nl/