Royalz Fusion
Image default
Arts / Music

Welke kleur verf past bij mij?

Eindelijk is het zover; je krijgt de sleutel van je nieuwe huis. Dat betekent natuurlijk dat je aan de slag kunt met het klussen. En dat je moet gaan bedenken wat je met de muren wilt en verf bestellen. Er zijn namelijk zoveel muurverf kleuren dat je haast verdwaald raakt. En ze lijken al gauw veel te fel, maar wordt het anders niet saai? Voor veel mensen is het een hele lastige keuze om te maken. Voor die mensen is dit artikel, want hier staat beschreven welke kleur perfect bij jouw stijl past!

  1. Witte, grijze en zwarte verf

Geef jij voorkeur aan een strak interieur met niet teveel poes pas? Dan zijn de niet-kleuren wit, grijs en zwart wat voor jou. Wit aan de muur maakt het appartement lichter en laat het groter lijken. Grijs is mooi voor op enkele muren als contrast tegen het wit. En zwart is om echt een statement te maken en bijvoorbeeld een slaapkamer donker te maken. Dit kan erg handig zijn als je nachtdiensten draait en overdag moet slapen.

  1. Aardkleuren verf

Wanneer je een meer traditioneel idee van huiselijkheid aanhangt, zijn aardkleuren op de want welkom. Dit zijn verschillende tinten van bruin. Van beige tot heel donkerbruin. Deze kleuren aan de muren geven een soort grot gevoel en gaan dus ook goed samen met planten en houten meubels. Dus als je buiten naar binnen moet halen, is dit het spectrum voor jou!

  1. Pastelkleuren verf

Pastelkleuren hebben een heel lieflijke uitstraling en zijn hierdoor ideaal voor de kinderkamer. De zachte kleuren hebben iets schattigs en laat de kamer er warm uitzien. Maar ook voor andere kamers in het huis is het ideaal. Het zorgt voor wat kleur, wat een vrolijke sfeer geeft, zonder dat het snel gaat vloeken. Pastelkleuren zijn dus ideaal als je op een eenvoudige manier wat kleur wilt toevoegen.

https://www.moosefarg.nl