Royalz Fusion
Image default
Arts / Music

De gesloten bouwmarkt

Zo tijdens de quarantaine is natuurlijk de beste tijd om klusjes die je in en om het huis hebt uitgesteld, dan eindelijk uit te voeren. Want iedereen zit natuurlijk thuis en kan niet even naar buiten om iets leuks te gaan doen. Daarnaast zijn er heel veel mensen die niet thuis kunnen werken en dus voorlopig thuis zonder baan zitten. Voor hen is het ideaal te gaan beginnen me dit soort dingetjes. Alleen is er een probleem; de bouwmarkt is dicht. Hierdoor kan je niet even daar heen lopen om je spulletjes die je nodig hebt voor je project te kopen.

Nou kan dit natuurlijk ook gewoon op het internet. Veel websites leveren wel nog gewoon hun producten via het internet. Op zich kun je dus best aan je spulletjes komen, maar er is helaas een ander probleem. Want wat veel mensen doen in de bouwmarkt, is daar heen komen met een vaag idee wat ze moeten hebben. Bijvoorbeeld iets om een hoek mee vast te zetten. Dan gaan ze in de bouwmarkt naar een medewerker en leggen ze daar hun project uit en vragen ze advies wat ze moeten doen voor het project. Op basis daarvan geeft de medewerker een uitleg over wat de beste keuze is voor dat bepaalde project; een Versterkingshoek of een Hoekijzer. Dan kan jij snel weer verder met je bouwproject.

Op een webshop kan dit vaak niet. Soms staat er een mailbox waar je al je vragen kunt stellen, maar dit kan uren, zelfs dagenlang duren voordat de vraag beantwoordt wordt. Helaas zit er dus maar 1 ding op; we moeten zelf onderzoek doen. We moeten zelf het internet gaan afstruinen om erachter te komen wat we nodig hebben voor ons project. Dit kost natuurlijk veel tijd, maar dat hebben we met de quarantaine genoeg.

 

 

 

https://www.bnvtools.nl/