Royalz Fusion
Image default
Arts / Music

Onderhoud in het huis

Het kabinet heeft de maatregelen verlengd met drie weken. De intelligente lockdown zal nog minimaal tot 20 mei duren om zo het virus zo veel mogelijk in te dammen. Omdat de crisis al meer dan 6 weken bezig is slaat de verveling nu wel erg hard toe. Om toch bezig te blijven heb je de afgelopen tijd lekker veel series en film gezien op Netflix en Disney Plus, maar langzamerhand ben je hier ook wel doorheen. Het is tijd dat je het huis weer eens gaat opknappen. Er is nu al de tijd op de wereld om het huis een opknapbeurt te geven. Er zijn een aantal objecten en plekken in het huis die niet veel aandacht krijgen. In deze blog hebben wij een lijst gemaakt met plekken in het huis die waarschijnlijk wel een opknapbeurt kunnen gebruiken.

Kozijnen

Als er een plek is waar er niet veel naar omgekeken wordt is het wel de kozijnen. Kozijnen hoeven in het algemeen niet tot bijna nooit te vervangen worden. Kunststof en houten kozijnen hoeven haast nooit te vervangen te worden als ze goed onderhouden worden, maar wat is de laatste keer dat je de kozijnen onderhouden had? Als de kozijnen er echt niet meer uitzien is het tijd om een te kijken om kozijn bestellen op maat. Nu heb je tijd om alles goed op te meten en thuis te blijven zodat een monteur het kan monteren.

De verwarming

Wat is de laatste keer dat je omgekeken hebt naar je verwarming? Je verwarming brand in de winter dagelijks en moet wel goed onderhouden worden. Als je dit niet doet gaat het water in de verarming rotten en komt er een vieze geur uit. Om dit te voorkomen moet je eens in de zoveel tijd de buizen in de verwarmen schoonmaken door het lucht er uit te persen.

https://directeenkozijn.nl/