Royalz Fusion
Image default
Arts / Music

Staat van je huis

Nu we allemaal zoveel binnen zitten, is ons huis belangrijker dan ooit. Het is onze werkplek, onze sportschool, onze school, ons eigen restaurant, ga zo maar door. En we bevinden ons dus ook veel meer in het huis dan normaal, omdat we voor bijna niks het huis uit mogen. Vandaar dat het nu nog belangrijker dan ooit is, dat ons huis in goede staat is.

Want het laatste wat je wilt, is dat je ineens met een lekkage in je dak zit. Dan heb je een groot probleem, want het oplossen hiervan is erg lastig in deze tijd van COVID 19. Niet elk bedrijf in dakbeheer werkt op het moment, en zij die dat wel doen hebben het heel erg druk. Daarom is het van belang dat je de staat van je dak goed op peil houdt, zodat dit soort incidenten zich niet voordoen, vooral in zo’n vervelende tijd. Zorg er dus voor dat je altijd een dakinspectie laat doen om de zoveel jaar, zodat de veiligheid en kwaliteit van jouw dak verzekerd blijft.

Maar dit is natuurlijk niet het enige waar je last van kunt krijgen. Omdat iedereen thuis zit, is de kans op burenoverlast veel groter geworden. Want zoals hier boven staat doen we alle activiteiten nu binnenshuis, van het vieren van een virtueel feestje tot het sporten in de woonkamer. Dit kan voor de buren voor veel overlast zorgen. Zorg er dus voor dat als je iets gaat doen wat voor veel lawaai zorgt, je dit doet op een kamer die goed geïsoleerd is qua geluid. Dit kan bijvoorbeeld met geluidsdempende tegels aan de muur, gemaakt van een soort sponsachtig plastic. Dan weet je zeker dat niemand in je omgeving last van jou en je leuke hobby heeft, en kun je zorgeloos doen wat je wilde doen.