Royalz Fusion
Image default
Arts / Music

Tango lessen Den Haag

Ben je op zoek naar een spectaculaire openingsdans voor je huwelijk? Naar entertainment op je bedrijfsfeest? Of is het tijd voor een nieuwe hobby? 

Kom dan de Argentijnse tango leren in de dansschool van Carlos en Mirella in Den Haag. Deze intieme dans is de ultieme ontspanning voor elk gezelschap. Het lichaamscontact gebeurt vooral via het hoofd. Hoofd tegen hoofd schuifelend en zwevend beweeg je je als dansduo voort in zwarte kledij met witte en rode accenten. 

De man leidt de dame, die zich vaak met gesloten ogen en korte draaibewegingen helemaal overgeeft aan haar danspartner. Het is belangrijk om je over te geven aan het moment en samen met jouw partner deze Argentijnse dans te ‘beleven’. Omdat de dansrichting van de tango tegen de klok in is, dans je best zoveel mogelijk in de buitencirkel zodat iedereen voldoende ruimte heeft. 

Tango dansen is een enorm leuke uitdaging. Je zal zien dat veel oefenen zijn vruchten zal afwerpen. Danslessen in Den Haag zijn hier de ideale gelegenheid voor!

 

https://carlosymirella.com/tango-danslessen-den-haag/